Avsyrning pH-filter automatisk, AA10

Avsyrning pH-filter automatisk, AA10
Art.nr: AA10
Tillgänglighet: I lager
Pris: 11.900kr
Exkl.moms: 9.520kr
Antal:  
   - ELLER -   

Helautomatiskt avsyrningsfilter/pH-höjande vattenfilter. Bra val där det finns risk för partiklar, järn/mangan eller för enklare renspolning av filterbädd efter tex påfyllning av filtermedia.

Aquapal Vattenfilter är byggda för att fixa de tuffaste vatten och för att fungera på lång sikt. Avsyrningsfilter AA10 höjer vattnets pH-värde och eliminerar aggressiv kolsyra. Monteras efter hydrofor/hydropress och fungerar även med steglösa/frekvensstyrda pumpar. Filtret fylls till hälften med halvbränd dolomitkalk typ Semidol (ingår i leveransen). Filtermassan förbrukas och efterfylls till ursprunglig nivå vid behov (1-2 ggr/år, normalt ca 5-25 kg/år). Ett vatten med pH 6,5 är 10 ggr. surare än vatten på 7,5.

Tack vare bekväm påfyllningsöppning är Aquapal AA10 enkel att efterfylla utan verktyg. Man behöver således inte avinstallera filtret och gänga ventilen ur filtertanken flera gånger per år. Filtret är absolut korrosionsfritt och i princip underhållsfritt. Filtertank, ventilhus och kopplingar är tillverkade i extremt hållfast komposit. Tusentals av våra kunder har filtret i drift sedan mer än 20 år.


El-uttag och avlopp måste finnas i närheten-
Anslutningar: utv. 1" R-gänga
TIPS Tack vare den unika monteringsenheten med 1" flexslangar som ingår i priset väljer de flesta att installera detta filter själv.

Kapacitet: 30 l/min (1-2 hushåll)
Tryckfall: Märkbar över 90 liter/minut

Höjd: 132 cm
Diameter: 26 cm (10")

Monterings och Installationsanvisningar medföljer
Alla våra filter levereras inkl filtermassor

Läs mer om aggressivt vatten under rubriken surt vatten på förstasidan!
Funderar du över något? Sänd oss några rader.

Powered By OpenCart
Aquapal CSK AB © 2018